Møde og kursus med hjernesmart forplejning

Hjerneklar mødeforplejning:
Gourmet til både hjertet og hjernen

Måske har du oplevet at være på et dagskursus som har suget al energi ud af kroppen og hjernen?

Vi vil gerne bidrage til, at du på Hjarbæk Kro får en helt anden oplevelse.

Både omgivelser, lys og forplejning har stor indvirkning på både velbefindende og koncentrationsevnen.

Pavillonen, beliggende i haven bag kroen danner med sit lyse, højloftede rum og atmosfære en fantastisk ramme om afholdelse af kurset.

Uanset vejret udenfor vil du, dagen igennem opleve et enestående og naturligt lysindfald som ikke generer visningen på lærredet fra vores meget lysstærke projekter.

Her kan øjet slappe af og lade hjernen fokusere på undervisningen.

Også forplejningen spiller en afgørende rolle i at opretholde koncentration og fokus.

Derfor sørger vi for, at der i lokalet dagen igennem, findes det helt rette brændstof til hjernen, så du altid får et optimalt udbytte ud af dagen hos os.

De afbalancerede forplejning indeholder en passende fordeling af kulhydrater, proteiner og sunde fedtstoffer, giver dig den nødvendige energi til at være opmærksom og aktiv under hele mødet eller kurset.

Hjerneklar mødeforplejning

Vores køkkenchef og kok har sammensat hjerneklare mødepakker i samråd med ernæringseksperter og på grundlag af anbefalinger som:

Mental klarhed og koncentration:

Den rigtige kost kan forbedre din mentale klarhed og koncentrationsevne. Fødevarer som fisk, nødder, bær og grønne grøntsager, der er rige på antioxidanter og omega-3-fedtsyrer, kan hjælpe med at støtte din hjernefunktion og gøre det lettere at forstå og huske kursusmaterialet.

Blodsukkerniveauer:

At undgå store svingninger i blodsukkeret er afgørende for at opretholde din koncentration under kurset.

At spise regelmæssige, små måltider og undgå meget sukkerholdige snacks kan bidrage til at holde blodsukkerniveauerne stabile og forhindre energidips.

Hydrering:

At drikke tilstrækkeligt med vand er vigtigt for at undgå dehydrering, da selv mild dehydrering kan påvirke din koncentration og indlæringsevne negativt.

Derfor supplerer vi, dagen igennem, mødebordene med frisk og afkølet vand i karafler.

Pauser med frisk luft:

Ud over din kost er det også vigtigt at planlægge pauser i løbet af kurset. Dette giver dig mulighed for at strække benene, genoplade mentalt og få frisk luft, hvilket kan forbedre din koncentration, når du vender tilbage til kurset.

Hjarbæk Kros enestående beliggenhed lige ned til vandet giver enestående mulighed for at få tanket ekstra energi i pauserne.

Bestil din mødepakke:

Ring til os på telefon 49 400 750

Hjarbæk Kro

Søndersiden 2
8831 Løgstrup

Tlf. 49 400 750
Mail: mail@hjarbaekkro.dk 

Om kroen

Hjarbæk Kro har plads til 70 personer i restauranten og derudover er der en dejlig terrasse med en flot udsigt over fjorden. Ved siden af har vi en ny, smuk pavillon, hvor der  kan dækkes op til 50 personer.

Følg os