Aften på Hjarbæk Kro

(og vores anbefalinger til ledsagende vine)

Månedens menu

Spørg din tjener om månedens retter

2 retters menu kr. 299

3 retters menu kr. 399

 

Forretter

(og vores anbefalinger til ledsagende vine)

Salte snacks

Kokkens hjemmelavede

kr. 35

Tempereret torskefisk

Serveres med syrnet fløde, sprøde bønner og grønt

kr. 115

En god vin til retten:
Bourgogne Réserve Chardonnay, Bouchard Père & Fils, 2020

kr. 95/475

Grillet carpaccio af oksefilet

Serveres med parmesan, ristede nødder og urter

kr. 145

En god vin til retten:
Bourgogne Réserve Pinot Noir, Bouchard Père & Fils, 2019

kr. 95/475

Fransk løgsuppe

Serveres med hjemmebagt, gratineret brød

kr. 125

En god vin til retten:
Riesling Henry Fuchs, Økologisk, Ribeauvillé Alsace, 2019

kr. 75/375

Grillede rejer

Serveres med brød, aioli og let salat

kr. 145

En god vin til retten:
Colombelle Sélection Blanc, Plaimont Côtes de Gascogne IGP, 2020

kr. 65/295

Rørt tatar

Tatar af yderlår med limfjordssalat, vinaigrette og sprødt

kr. 125

En god vin til retten:
Bourgogne Réserve Pinot Noir, Bouchard Père & Fils, 2019

kr. 95/475

Hovedretter

(og vores anbefalinger til ledsagende vine)

Wienerschnitzel

Serveres med brunet smør med sherry, dreng, ærter og braset baconkartofler

kr. 255

En god vin til retten:
Fond Croze Confidence, Øko, Côtes du Rhône, 2019

kr. 75/375

Ribeye

300 gram modnet ribeye med sæsonens grønt. Serveres med kartofler og sauce

kr. 295

En god vin til retten:
Barolo Tenuta Reverdito, La Morra di Barolo, 2015

kr. 98/499

Hjarbækgryde

Paprikagryderet med mørbrad, pølser, bacon og svampe. Serveres med grov mos

kr. 215

En god vin til retten:
Grenache Noir V.V. Galhaud, Pays d’Oc IGP, 2019

kr. 65/335

Fyldt rødspætte

Hel paneret rødspætte, fyldt med cremet stuvning, grønt, koldrøget laks og søkogte rejer. Serveres med kartofler friske urter og citron

kr. 255

En god vin til retten:
Bourgogne Réserve Chardonnay, Bouchard Père & Fils, 2020

kr. 95/475

Havtaskefilet med bacon

Serveres med sauté af friske grøntsager, kartofler og syrlig sauce

kr. 255

En god vin til retten:
Riesling Henry Fuchs, Økologisk, Ribeauvillé Alsace, 2019

kr. 75/375

Confiteret andebryst

Serveres med grove rodfrugter, syltede tyttebær, æbler og friske urter

kr. 255

En god vin til retten:
Grenache Noir V.V. Galhaud, Pays d’Oc IGP, 2019

kr. 65/335

Fyldt pasta (vegetar)

Hjemmelavet pasta med fyld af cremede svampe, sauté af friske grøntsager, syltede bøgehatte og hvidvinssauce

kr. 195

En god vin til retten:
Bourgogne Réserve Chardonnay, Bouchard Père & Fils, 2020

kr. 95/475

Børneretter

Hjemmelavede fiskefrikadeller

Serveres med hjemmelavet remoulade og pommes frites

kr. 85

Fiskefilet

Paneret filet serveret med pommes frites og dip

kr. 85

Børneburger

Hjemmelavet hakkebøf i smørbagt bolle med ost og ketchup

kr. 85

Pommes frites

kr. 55

Desserter

(og vores anbefalinger til ledsagende vine)

Citronfromage

Med hvid chokolade, sprød tuille og is fra Hjarbæk Ishus

kr. 95

En god vin til retten:
Pacherenc Saint Albert Barrique d’Or 50 cl, Plaimont, 2016

kr. 60/350

Crème Brûlée

Med sorbet og skovsyre

kr. 105

En god vin til retten:
Krohn Tawny Port, Wiese & Krohn

kr. 69/350

Ostebræt

Fire udvalgte oste, serveres med brændt kompot, nødder og brød

kr. 115

En god vin til retten:
Bourgogne Réserve Chardonnay, Bouchard Père & Fils, 2020

kr. 95/475

Æbletærte

Klassisk æbletærte, serveres med vaniljefraiche og sorbet

kr. 95

En god vin til retten:
Pacherenc Saint Albert Barrique d’Or 50 cl, Plaimont, 2016

kr. 60/350

Isdessert

Med is fra Hjarbæk ishus. Serveres med bær, sprødt og sauce

kr. 85

En god vin til retten:
Pacherenc Saint Albert Barrique d’Or 50 cl, Plaimont, 2016

kr. 60/350

Hjarbæk Kro

Hjarbæk Kro har plads til 70 personer i restauranten og derudover er der en dejlig terrasse med en flot udsigt over fjorden. Ved siden af har vi en pavillon, hvor der i sommerhalvåret kan dækkes op til 50 personer.

Hjarbæk Kro

Søndersiden 2
8831 Løgstrup
Tlf. 49 400 750
Mail: mail@hjarbaekkro.dk