
Aften på Hjarbæk Kro
(og vores anbefalinger til ledsagende vine)
Månedens menu
Spørg din tjener om månedens retter
2 retters menu kr. 299
3 retters menu kr. 399
Forretter
(og vores anbefalinger til ledsagende vine)
Salte snacks
Kokkens hjemmelavede
kr. 35
Tempereret torskefisk
Serveres med syrnet fløde, sprøde bønner og grønt
kr. 115
En god vin til retten:
Bourgogne Réserve Chardonnay, Bouchard Père & Fils, 2020
kr. 95/475
Grillet carpaccio af oksefilet
Serveres med parmesan, ristede nødder og urter
kr. 145
En god vin til retten:
Bourgogne Réserve Pinot Noir, Bouchard Père & Fils, 2019
kr. 95/475
Fransk løgsuppe
Serveres med hjemmebagt, gratineret brød
kr. 125
En god vin til retten:
Riesling Henry Fuchs, Økologisk, Ribeauvillé Alsace, 2019
kr. 75/375
Grillede rejer
Serveres med brød, aioli og let salat
kr. 145
En god vin til retten:
Colombelle Sélection Blanc, Plaimont Côtes de Gascogne IGP, 2020
kr. 65/295
Rørt tatar
Tatar af yderlår med limfjordssalat, vinaigrette og sprødt
kr. 125
En god vin til retten:
Bourgogne Réserve Pinot Noir, Bouchard Père & Fils, 2019
kr. 95/475
Hovedretter
(og vores anbefalinger til ledsagende vine)
Wienerschnitzel
Serveres med brunet smør med sherry, dreng, ærter og braset baconkartofler
kr. 255
En god vin til retten:
Fond Croze Confidence, Øko, Côtes du Rhône, 2019
kr. 75/375
Ribeye
300 gram modnet ribeye med sæsonens grønt. Serveres med kartofler og sauce
kr. 295
En god vin til retten:
Barolo Tenuta Reverdito, La Morra di Barolo, 2015
kr. 98/499
Hjarbækgryde
Paprikagryderet med mørbrad, pølser, bacon og svampe. Serveres med grov mos
kr. 215
En god vin til retten:
Grenache Noir V.V. Galhaud, Pays d’Oc IGP, 2019
kr. 65/335
Fyldt rødspætte
Hel paneret rødspætte, fyldt med cremet stuvning, grønt, koldrøget laks og søkogte rejer. Serveres med kartofler friske urter og citron
kr. 255
En god vin til retten:
Bourgogne Réserve Chardonnay, Bouchard Père & Fils, 2020
kr. 95/475
Havtaskefilet med bacon
Serveres med sauté af friske grøntsager, kartofler og syrlig sauce
kr. 255
En god vin til retten:
Riesling Henry Fuchs, Økologisk, Ribeauvillé Alsace, 2019
kr. 75/375
Confiteret andebryst
Serveres med grove rodfrugter, syltede tyttebær, æbler og friske urter
kr. 255
En god vin til retten:
Grenache Noir V.V. Galhaud, Pays d’Oc IGP, 2019
kr. 65/335
Fyldt pasta (vegetar)
Hjemmelavet pasta med fyld af cremede svampe, sauté af friske grøntsager, syltede bøgehatte og hvidvinssauce
kr. 195
En god vin til retten:
Bourgogne Réserve Chardonnay, Bouchard Père & Fils, 2020
kr. 95/475
Børneretter
Hjemmelavede fiskefrikadeller
Serveres med hjemmelavet remoulade og pommes frites
kr. 85
Fiskefilet
Paneret filet serveret med pommes frites og dip
kr. 85
Børneburger
Hjemmelavet hakkebøf i smørbagt bolle med ost og ketchup
kr. 85
Pommes frites
kr. 55
Desserter
(og vores anbefalinger til ledsagende vine)
Citronfromage
Med hvid chokolade, sprød tuille og is fra Hjarbæk Ishus
kr. 95
En god vin til retten:
Pacherenc Saint Albert Barrique d’Or 50 cl, Plaimont, 2016
kr. 60/350
Crème Brûlée
Med sorbet og skovsyre
kr. 105
En god vin til retten:
Krohn Tawny Port, Wiese & Krohn
kr. 69/350
Ostebræt
Fire udvalgte oste, serveres med brændt kompot, nødder og brød
kr. 115
En god vin til retten:
Bourgogne Réserve Chardonnay, Bouchard Père & Fils, 2020
kr. 95/475
Æbletærte
Klassisk æbletærte, serveres med vaniljefraiche og sorbet
kr. 95
En god vin til retten:
Pacherenc Saint Albert Barrique d’Or 50 cl, Plaimont, 2016
kr. 60/350
Isdessert
Med is fra Hjarbæk ishus. Serveres med bær, sprødt og sauce
kr. 85
En god vin til retten:
Pacherenc Saint Albert Barrique d’Or 50 cl, Plaimont, 2016
kr. 60/350
Hjarbæk Kro
Hjarbæk Kro har plads til 70 personer i restauranten og derudover er der en dejlig terrasse med en flot udsigt over fjorden. Ved siden af har vi en pavillon, hvor der i sommerhalvåret kan dækkes op til 50 personer.

Hjarbæk Kro
Søndersiden 2
8831 Løgstrup
Tlf. 49 400 750
Mail: mail@hjarbaekkro.dk