Kokkeskole og de unges velgørenhedsarrangement

Tirsdag, den 19. marts 2024 kl. 17.00

(KUN FÅ LEDIGE PLADSER TILBAGE)

SÅ STARTER KOKKESKOLEN IGEN OG DENNE GANG MED ET EKSTRA VELGØRENE FORMÅL!

Sidste år startede vi, i samarbejde med Viborg Kommune, Hjarbæk Kros kokkeskole, som handler om at give unge i alderen 15 – 20 år, og som ikke har gået den lige vej gennem uddannelsessystemet, mulighed for at opleve, at de kan lykkes med at skabe værdi på en rigtig arbejdsplads.

Over 5 uger samles 9 modige unge på Kokkeskolen på Hjarbæk Kro og afslutter den 19. marts med at servere en 3-retters menu med tilhørende vine for 60 gæster. 40 af pladserne sættes til salg og gæsterne bestemmer selv, hvad de vil betale pr. kuvert – dog min. kr. 300,- og salget/donationen går ubeskåret til et velgørende formål, som de unge selv har valgt.

Vi ønsker på Hjarbæk Kro at bidrage til, at endnu flere unge skal have mulighed for at lykkes!
Det er vores overbevisning og håb, at vi og det øvrige private erhvervsliv kan bidrage til at give flere unge tro på en fremtid med uddannelse og job. Det tror vi på, at vi bedst gør ved at vise dem tillid og guidning på en rigtig arbejdsplads, hvor den enkeltes indsats er værdifuld og værdiskabende.

Initiativet er blevet bakket op af vores fantastiske leverandører, Hørkram,
Hanstholm Fisk & Skaldyr, Erik Sørensen Vin, Peter Larsen Kaffe, Hancock og Kastbergs, som har sponsoreret alle råvarerne.

Støt op om de unge! Book pladser her.

Bedste hilsner
Mikkel, Morten og Lone

Hjarbæk Kro

Hjarbæk Kro har plads til 70 personer i restauranten og derudover er der en dejlig terrasse med en flot udsigt over fjorden. Ved siden af har vi en pavillon, hvor der i sommerhalvåret kan dækkes op til 50 personer.

Hjarbæk Kro

Søndersiden 2
8831 Løgstrup
Tlf. 49 400 750
Mail: mail@hjarbaekkro.dk